Kolibri – Nazalni aspirator/irigator za uklanjanje sluzi iz nosa i ispiranje nosne šupljine

Neprijatnost koju deca imaju kada je nosić zapušen, ili kada ’’curi’’, kada se noću muče jer ne mogu da dišu na usta, niti da spavaju, dovodi do plača i dodatnog slivanja sekreta, kao i do nervoze roditelja koji pokušavaju da pomognu. Posebna briga je usmerena ka bebama koje ne umeju da dišu na usta i onda se guše, a uspaničeni roditelji ne znaju šta da rade. I tako u krug. Sada je tome došao kraj i roditelji napokon mogu da odahnu!

Dr Smart Kolibri nazalni aspirator i irigator

Na našem tržištu pojavio se moderan nazalni aspirator i irigator za uklanjanje sluzi iz nosa i ispiranje nosne šupljine koji će olakšati neprospavane noći roditelja i male dece usled jednog od najčešćih problema – zapušenog nosića.

I u Srbiji napokon Dr Smart linija nudi Kolibri, najnoviji bešumni, prenosivi aspirator/irigator sa kojim će roditelji moći da na najbolji način obavljaju toaletu nosa dece preventivno, kao i da izbacuju sekret tokom bolesti.

Dr Smart predstavlja Kolibri, saveznika roditelja za nesmetano disanje i miran san Vašeg deteta:

Momentalno olakšava disanje deteta koje je omogućeno brzom irigacijom (ispiranjem) i čišćenjem nosne duplje. Efikasan, brz i lak za upotrebu, sa tri različite brzine aspiracije (usisavanje sekreta) koje omogućavaju određivanje idealne usisne moći za svaki uzrast.

Ne uznemirava dodatno dete tokom upotrebe, tako da omogućava upotrebu tokom sna, jer je tih sa blagim vibracijama.

Mali je, lagan i uvek nadohvat ruke gde god da su roditelji i dete. Portabilan je, samopunjiv i traje 40 minuta u kontinuitetu, puni se kao i mobilni telefon.

Dr Smart Kolibri – dvostruka pomoć za miran san bebe i roditelja

Uzroci čestih nazalnih opstrukcija i curenja nosa kod odojčadi i dece su infekcije, uglavnom virusnog, bakterijskog porekla ili alergije.

Široko je rasprostranjena upotreba izotoničnih i hipertoničnih fizioloških rastvora za ublažavanje nazalne kongestije kod novorođenčadi i dece. To je efikasna i bezbedna terapijska podrška i može smanjiti upotrebu lekova.

Zato Kolibri ima dvostruku ulogu, najpre da rasprši rastvor NaCl ili fiziološki rastvor, ispere i omekša sekret kako bi ga lakše izbacio aspiratorom iz nosne šupljine deteta i omogućio lakše disanje.

Dosadašnja praksa u Srbiji je blago rečeno „čudna“. Roditeljima je pomoćno sredstvo za otpušavanje dečijeg nosića dodatak za usisivač kojim uz buku pokušavaju da izvuku sekret uz dodatno plašenje deteta, koje je pod stresom od gušenja sekretom i iznenadnog buđenja. Druga opcija je izvlačenje sluzi slamčicom usisavanjem od strane roditelja. Sve ovo deluje kao „košmar“.

I zato je Kolibri – aspirator/irigator, pravi saveznik koje vaše dete i Vi zaslužujete.

Zašto je Kolibri jedinstven?

Sve neophodno za toaletu nosića u jednom portabilnom aparatu

Kolibri ima dodatak koji ga pretvara u irigator, kada se sipa fiziološki rastvor koji ispira nosnu šupljinu, kako bi se lakše izvukao ili omekšao sekret.

Kolibri za samo 3 do 5 sekundi izvlači sluz efikasno kao da je uključen i najjači usisivač, a skoro je bešuman. Čak i dok dete spava možete aspirirati sekret iz nosića koji će dospeti u mali kontejner koji se lako čisti i održava za sledeću upotrebu.

Ima različite dodatke (dve vrste kapica) nežne za osetljivu sluzokožu deteta, od kojih jedan služi za vadjenje sekreta dok nos curi, a drugi kada je nosić zapušen.

Bešuman, prenosiv aspirator i irigator za toaletu nosa deteta, Kolibri je proizvod koji daje mnoge benefite roditeljima da na lak način rešavaju problem ne ugrožavajući mir deteta. Namenjen je deci od 0 do 5 godina.

Zapušenom nosiću, glavnoj roditeljskoj muci, došla je pomoć – Dr Smart Kolibri nazalni aspirator i irigator

Kao i svi proizvodi Dr Smart linije i Kolibri ima CE i ISO  sertifikate. Jer Vaše dete zaslužuje najbolje!

 

Vaš Dr Smart.

Ostali blogovi

© 2022 Dr Smart

X