Vrednosti kompanije

Eupharm PHC je farmaceutska kompanija koja aktivno razvija svoje poslovanje na područjima pedijatrije, onkologije, hematologije, psihijatrije, dermatologije, urologije, infektivnih bolesti, nefrologije, terapije bola, neurologije i retkih bolesti.
Svoj rad zasnivamo na visoko profesionalnom, etičnom i transparentnom načinu poslovanja.
Delatnost naše kompanije je usmerena na promociju inovativnih, generičkih lekova i suplemenata koja se obavlja uz poštovanje lokalnih i internacionalnih pravila i standarda, po kojima posluju najveće farmaceutske kompanije u Evropi i svetu, članice Evropske federacije farmaceutske industrije, što Eupharm PHC izdvaja kao partnera na tržištu Srbije.
Iskusan i visokoedukovan tim menadžera i stručnih saradnika kompanije je u potpunosti i u svakom trenutku posvećen sadašnjim i budućim partnerima, zdravstvenim stručnjacima i saradnicima i krajnjim korisnicima naših usluga.
Tim kompanije Eupharm PHC je inspirisan kvalitetom proizvoda koje promoviše i mogućnošću da obezbedi adekvatan tretman i unapredi kvalitet života građana Srbije.

POVERENJE

TRANSPARENTNOST

FLEKSIBILNOST

JEDNOSTAVNOST

Naš rad je usmeren ka očuvanju i poboljšanju zdravstvenog stanja građana Srbije.

Naši odnosi sa svim segmentima društva su transparentni i odražavaju visoke standarde kojima težimo.

Odgovorno pristupamo našim partnerima, korisnicima proizvoda koje promovišemo, zaposlenima u kompaniji i njihovim porodicama, kao i prema okruženju u kojem živimo, kroz stalno nastojanje da prepoznamo njihove ključne potrebe.

Integritet, kreativnost, raznolikost, timski rad i transparentnost su sastavni deo našeg svakodnevnog rada. Stvorili smo okruženje gde postoji međusobno poštovanje, motivacija i timski duh. Nastojimo da nagradimo predanost radu i postignute rezultate i da razumemo potrebe naših zaposlenih i njihovih porodica.

© 2022 Dr Smart

X